Välj ni! :)

Vad vill ni läsa om? :D Ni får bestämma vad ni vill. :) Det kan vara allt från alla mina outfiter jag har till Next eller att jag berättar om våran tid tillsammans, eller hur det kom sig att jag köpte just Next. Ni får välja precis vad som helst! :D Jag bloggar ju för er! :)

Bild från vintern/våren 2011 :P

Kram Jennifer


Före & Efterbilder, December 2010 - Januari 2012

December 2010:








Januari 2012:









Ni måste ju hålla med om att vi har utvecklats? :D
Kommentera gärna! :D<3

Kram Jennifer


Dagens ridpass

Idag var det privatlektion för Vickan! Next var jättefin. :)) Han har gått så klockrent dom senaste månaderna! Är jättestolt över min plutt! Började med galopparbetet idag, gick superbra! :D Sen över till travarbetet, gjorde skänkelvikningar öka & minska volten och sånt! Gick superbra! :D

Bästa hästen!<3

Kram Jennifer


Förlåt..

Ursäkta för min grymt dåliga uppdatering! Men helgen har varit super för både mig & Next. :) I lördags red vi till Bulycke och red lektion, det gick bra, var jättenöjd med honom! Igår så red jag barbacka på han, satte på vintertäcket och red med det, vi skrittade fram till sura kärringbacken (som jag & mina kompisar kallar den) och på slingan lite. Sen red jag på ängen och han gick så himla fint så jag fick lite glädjetårar :') Gick verkligen superbra! Då förstod jag hur mycket vi har utvecklats på 1 år. :) Vill ni se före och efterbilder från December 2010 till Januari 2012? :D

Jag älskar dig mest av allt Next<3
Bild från några veckor sen. :)

Kram Jennifer


GODMORGON!

hej! idag smashar det!!! för idag kommer det upp en ny header/ design, wopp wopp... hope you like it!
håll utkik nu, bloggen kommer även med nya iddeer och vi kommer visa en bättre blogg än någonsin är ni redo? så kör vi!


// EMMA OCH JENNIFER!

DAGENS RIDPASS

hej! idag trimmade, använde mycket bommar och volter. hon var så fin! här har ni övningen:

jag ville att hon skulle vara kvick i hjälperna, man fick själv hinna räta upp hästen till nästa bommar. det var ganska svårt men sedan så gick det super! tina som vart väääldigt pigg änv'nde ryggen, lyfte på benen väldigt fint efter några gånger! rekommenderas stort! :)

Gbg

Hej! Igår hopptränade jag och det gick toppppen! Tina var dunder pigg! Emma tyckte det såg jätte bra ut så är jätte nöjd :D iallfall så hade pappa hämtat biljetterna till Göteborg horse show, lördag och söndag vip heldag och torsdag utan vip , halv dag :) ska bli himla kul! Nu ska jag åka iväg till stallet och rida Tina! ;) // Emma


HV Polo

Köpte detta HV Polo schabraket på Spårhaga idag till Next! :D

Kram Jennifer

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3210212/images/2012/pic_186326132.jpg" class="image">


Dagens ridpass

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera dagens ridpass men hinner typ aldrig nu för tiden...Idag red jag iallafall privatlektion för Vickan och det gick superbra! Next var jättefin! :') Inga nya bilder idag tyvärr..
Dagens outfit:

Jag:

Jacka: Börjes
Ridbyxor: CRW
Ridstrumpor: Kingsland
Ridhjälm: Trop ride
Ridstövlar: CRW

Next:

Schabrak: John Whitaker
Lindor: John Whitaker
Pannband: John Whitaker
Träns: Only
Sadel: Knight

Jag & Next förra vintern :)
Foto: Jenny Mellbin

Kram Jennifer


Smakprov

Här har ni ett smakprov från foto dagen med Evelina!


GLAD ÄR BARA FÖRNAMNET!

jesus vad glad jag är, idag red jag barbacka. imon får hon vila då jag har en MASSA i skolan!
frågestunden svaras även i videoblogg, you like? här har ni en bildboooooomb ala Emma! ;)
mer bilder kommer <3
// emma

Bildbomb från dagen

Nu kommer en stor bildbomb från dagen! Den har varit supermysig<3

trötter Next<3


Puss älskling<3


Min fina<3


<3


Knashäst<3


Bus<3


Buse<3


Älskling<3


<3


<3


Bästa Next<3


<3

Ger man sin häst den tiden den behöver så ger det resultat. :)

Kram Jennifer


Min & Next sommar 2011

Nu får ni en liten bildbomb på hur min & Next sommar har varit. :)
Lite sent kanske men det får duga ;)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var LITE från våran sommar! Den har varit superbra iallafall!<3

Kram Jennifer
 


Tagga hoppträning!

Nu taggar jag för hoppträning ikväll för Katta! Ska bli sjukt kul! Senast jag hoppade var förra lördagen och då minns jag att jag var supernöjd över Next. Hoppas det går lika bra idag då! :D Ska även till My One nu på förrmiddagen, jag kanske kommer hem med ett nytt schabrak, hoppas de (a)
Något speciellt ni vill läsa om? :)

Jag & Bästa Next dagen efter julafton <3

Kram Jennifer


DIABETES - när jag väl fick det och hur det går att rida med det-

Min Diabetes har inte varit lätt
allt började när jag var fem år, jag sa till mamma oj vad jag kissar mycket & drack! vi bestämde oss för att åka in till sjukhus där jag sa till mamma '' lova att jag inte behöver sova över där'' Jag lovar sa mamma tillbaka. jag var skraj, liksom tänk ifall det var något! Vi åkte ner med bilen till sahlgrenska och dom kollade mig. Dom sa att det troligen var en sorts diabetes. va tänkte jag då? en sjukdom? hur ska jag kunna rida nu? väldigt mycket frågor var det. Dom tog en massa sprutor på mig och jag hade en stor vagn efter mig som jag var tvungen att ha alla dagar jag var där, jag firade min jul där & tänk er en jul där man fick sitta på sjukhus och inte vara hemma och äta julskinka och massa gott. istället satt jag och var sjuk. Det enda som var kul var att kolla på bumbi björnarna, jag kollade alla avsnitt dom hade där! På julen så kom massa folk till mig, jag var glad att se min släkt. Jag lärde mig mer om min diabetes och senare fick jag äntligen åka hem! En dag senare var mitt liv konstigt ta blod prov varje dag och insulin med en spruta intryckt i magen. jag ville inte, jag ville bara kunna äta godis och kakor som alla andra. sen började ridningen komma in också att rida med en diabetes kan vara farligt om man inte gör rätt, om jag var låg kunde jag svimma om jag var hög så kunde jag må dåligt och hamna i koma. det har hänt! nu vet jag hur jag ska göra och hur jag kan fixa detta! flera gånger tror folk att dom kan proppa i sig en massa godis eller ta du insulin så rider vi nu. så funkar det inte jag måste vila och få ner mig det är farligt tänk om du svimmar på en tävling. tanken får mig att må illa. innan tänkte jag att jag vill ha tillbaka mitt liv, nu tack vare allt stöd från människor, tack mamma & pappa , mina läkare och mina vänner. flera vänner har jag tappat men jag älskar er och kan inte tacka allt för nog av det ni gjort för mig & nu vågar jag och är stark och kan rida som vanligt! jag har ett liv som alla andra även fast jag kan må dåligt ibland så har jag ett hjärta, jag kanske inte är så himla med i alla situationer men det är inget att skratta åt, ni skulle själva vad med det jag har vart med om. tack vara min häst som jag har vågar jag, jag säger till er alla var inte rädda för att göra fel, jag är rädd ibland att jag ska bli så hög att hamna i koma. ta vara på varje minut som ni har, för det gör jag. en kramp från att vara hög är inte värt att vara rädd för. jag är precis lika normal som alla andra, bara lite specciellare. detta kommer rakt från hjärtat.
hoppas ni tar eran tid att läsa,

Video, Next


Gjorde en video till Next nyss. :)
 Kommentera? :D

Kram Jennifer


shoppning ala gbg

detta tänkte jag köpa på göteborgshorseshow!
  • pannband i swarovski
  • långarmad tröja till kavajen från animo
  • träns från dyon
  • scabrak från anna scrapti(stavning)
  • någon grimma till tina som ska vara lila!
  • kanske bruna pioneer!
  • magplatta( ska köpas) antagligen i prestige gel funktion!
  • väst från kingsland/ väst från spooks
massa mer antagligen!, jag har säkert glömt något men jag tror det var allt :)
vilka dagar ska ni till göteborg horse show? och vad ska ni köpa?
// Emma

Bildbomb 3, Jennifer & Next

















Kram Jennifer


Jacka

Idag köpte jag en stall jacka , kingsland :)


Skydd

För cirka någon månad sen så köpte jag nya skydd till Tina, han bara fota bak skydden då telefonen dog men såhär ser dom ut! // Emma
ett par prestige med dämpande effekt :)


Dagens ridpass

Red barbacka idag på Next, skrittade fram på slingan sen travade jag & galopperade han i paddocken. Sen hoppade jag av så gick vi runt på slingan lite i kolsvart haha. Blev väldigt lugnt idag men han gick ganska hårt igår så. :)

Dagens outfit:

Jag:
Jacka: Börjes
Ridbyxor: CRW
Ridstrumpor: Kingsland
Ridskor: Börjes
Ridhjälm: Trop Ride

Next:
Fleecetäcke: Hööks
Träns: Only
Pannband: John Whitaker

Älskar dig Next<3
(Bild från i somras)

Kram Jennifer


träning för vickan!

hej! idag red jag dressyr för viktoria! först skrittade jag fram i en kvart och sedan började jag trava och jag skulle flytta undan hennes bakdel! hon lyssnade super i skritt men inte i trav då vart hon lite jobbigare! men   senare funkade det super! sen när tina hade kommit igån & jag så tog vi lite bogen in i galopp och trav , i gloppen så ''tjurar'' mhon oftast, hon gjorde det lite i början men det gicck super sedan. verkligen lösgjord blev hon. imon blir det låååååång skritt tur!
sugna på lite bilder? kommetnera då! här kommer en bild från en träning!image description

bloggläsare!

är det någon här som är bra på att fota? ifall du är det så söker jag någon som kan fota mig med tina och kanske jennifer när vi är tilsammans! kommentera nedan om det är det,

råttan= duktigare än duktigast!

hej! dagens ridpass betod av att mjukgöra henne eftersom hon hade tagit det lugnt, valde att ta jaktkandaret eftersom hon är så pigg nu. hon var si himla fin, lätt värdldens bästa pass. hon var mjuk i allt. himla fräsch är hon nu, hanna tog lite bilder så det kommer upp sen! ni får se. här kommer bilder från tiden tilsammans med tina.
image description- hade en foto dag med viktoria, här kommer vissa bilder
!

snart kommer en ny bildbomb av denna tiden!

Jennifer vill ha!


Scabrak från HV polo, men matchande huva + schabraket ska vara allround inte dressyr. :)


Kylemore jacka från Kingsland. :)

Vill självklart ha massa mer grejer men detta är väl det jag vill ha allra mest just nu ;D

Kram Jennifer


Dagens ridpass

Jag hade med Next till Bulycke, som jag ska ha ett tag framåt på ridlektionerna. Det var hoppning, Next tyckte det var superkul, men vi har minskat på kraften nu så det blir inte lika mycket bockningar x) Hoppade en serie, gick superbra. :) Avslutade med att hoppa sista hindret på 80 cm. Och sen var det olika höjder på dom andra hindrerna, vet inte exakt hur höga dom va runt 40 - 70 kanske? ;)
Tänkte även börja med dagens outfit, har inga bilder på vår outfit idag men kan skriva ändå. :)

Jag:
Jacka: Kingsland
Ridbyxor: CRW
Hjälm: Trop Ride
Ridstrumpor: Kingsland
Ridstövlar: CRW

Next:
Schabrak: John Whitaker
Träns: Only
Pannband: John Whitaker
Sadel: Knight
Benskydd: My One
Boots: My One


Bild från i våras. :)

Kram Jennifer


5 tina+ 5mig

fem typiska ''tina'' saker.
1. hon älskar att lukta på bajs!

2. hon gillar mer sin rosa vattenhink än hennes gröna.

3. hon har full på nästan allt.

4. hon älskar mackor

5. hon gillar inte att vara ute förlänge.

fem mig:

1. jag älskar schabrak, mamma börjar bli trött på mig nu!

2. jag älskar plånböcker

3. jag har diabetes-kommer komma ett långt inlägg om det.

4. jag älskar att tävla, är oftast inte nervös innan dom roppar upp mitt namn.

5. jag gillar inte att folk säger allt via sms/ fb och inte face to face.




nyinköpt!

idag var jag på spårhaga och köpte:
- mot skav fast i blå!
+ puts medel men hittar ingen bild på det :)

FRÅGESTUND

Frågestund med Emma och Jennifer!


Hiss & diss

Familj Hissar: att mitt liv är grymt, har världens bästaste familj & häst!

Utrustning hissar: animo kavaj! Så himla snygg och sitter jätte bra!

Utrustning dissar: att folk köper jw hjälmarna NU :) Som sagt bara min åsikt! Ni är bäst/ Emma


Igångsättning!

Idag travade och skritta jag! Hon vart super fin min råtta! 5 kommentarer och ni får videos när jag rider! Kram emma


normala?

Hittade en cp bild på mig & Next från i somras som jag måste visa haha xD

Haha xD

Kram Jennifer


Bildbomb 2, Jennifer & Next






Bild från när jag & Next och Ylva & Herman hade galopptävling i somras xD







Kram Jennifer


Snart...

...bär det av till stallet. Rider nog på slingan med Next så han får springa av sig lite, han vilade ju i måndags och igår gick han inte så hårt så han har nog ganska mycket överskottsenergi x) Blir nog inga nya bilder idag för det kommer vara mörkt när jag rider...

Haha typ första bilden på mig & Next, 2010. :)
Foto: Evelina Jonasson

Kram Jennifer


Vaccinationen!

Hej! Efter skolan vaccinerade vi Tina! Vi åkte till Åby vid fyra och var där fem! Vi tog tre sprutor en för influensan och en för biolism och en för stelkramp :) hon vart lite rädd men var duktig när hon fick godis! Råttan var så himla spänd som en råtta, nu åkte jag nyss upp i och sa Godnatt och hämtade lite kläder! nu ska jag krypa ner i sängen och göra Lite inlägg för imon! Kram Emma och Tina/ Råttan


DAGEN!

Hej! Idag har jag vart i stan och sedan i stallet! Har inte Gjort så mkt mer än det. Imon är det skola och vaccinera Tina! Vet inte när men ska ringa Åby!

När ska era hästar vaccineras och när skulle no vilja att dom ska vaccineras?
Kram Emma


Bilder från i torsdags

Nu kommer bilderna från i torsdags, jag vet att dom är ganska suddiga men mamma fotade med fel inställningar.. :/








Älskade Next!<3

Kram Jennifer


if nothing goes right go left.

hej!
idag tränade jag markarbete med tina, hon var super fin! här har ni övningen:

jag vile få henne att lyssna på mig vilket hon gjorde! först tog jag bara två åt gången i båda varven men sen tog jag alla, det var rikigt svårt men man märkte att detta var en riktigt bra övning!! hon lyssnade toppen och lyfte ordentligt på benen, någon gång så vart hon lite påväg att gå utåt men hon lyssnade toppen bra tillbaka! en riktigt bra övning som jag rekomenderar!

svar på frågan:

Åh va kul, jag ska också dit. Vilket datum åker du? Dom har flera :) från josefin.
svar: vad kul! den 29 ska jag dit, vilka ska du åka på? :)
image description


Dagens ridpass

Red ju lektion för Vickan idag med Next, men innan tog jag med han på Bulycke lektionen som är i 45 minuter som uppvärmning, vi hade markarbete och han var vrålpigg! :O På travbommarna var han lugn men på galoppbommarna blev han helt galen, men det är jag van vid haha så det var inga problem. :) Han var superfin på privatlektionen också, han gick superfint hela tiden! Är supernöjd! :D Har också räknat ut att jag har haft Next i 1 år, 1 vecka och 1 dag idag. :D

Älskade Next<3

Kram Jennifer


Åsikt!

Vill bara ta och hissa bloggar som kämpar för att få mer läsare, tex nellie har 30.000 läsare medans vi små kanske ligger på 50-100 vad betyder mest för er? Att ha ärliga läsare eller flera oärliga? Nellies läsare är ju ärliga men inte allas! Man ska vilja gå in på bloggen och stanna kvar där i en stund, okej det är roligt att få massa läsare men gjorde man verkligen det själv att inte bli länkad här och dit. Jag hissar er bloggare som gör det! Älskar att läsa bloggar så kommentera era bloggar här nere! Kram Emma ps. Jag pekar absolut inte mot någon utan jag skriver det JAG tycker!


TÄVLING!!

hej! har just nu anmält mig till en tävling på billdal! fast det är cleouraond / lite uppvärming efter vintervilan!

100cm: ha ett bra tempo och hitta balansen!

110: debuterar vi, ha mer tempo och ta ut svängarna mer!

ska bli himla kul!

vaccineras!

hej allihopa! tina måste vaccineras, den 10 går datumet ut! några som vet en bra klinik som gör detta bra? Tina är rädd för sprutor så måste få gjort detta nu! tips på klinik?

nästa köp!

detta blir absolut mitt nästa köp:

Schockemöhle sports

Imorgon eller på söndag så kanske jag äntligen får mitt efterlängtade schabrak från Schockemöhle :D Vet inte riktigt vilken färg jag vill ha en... det står mellan marinblå & beige, vilken tycker ni? :))
Imorgon ska jag iallafall rida privatlektion för Vickan, det var ett tag sen nu men det kommer nog gå bra. :D

Jag & Next för typ 2-3 månader sen. :)

Kram Jennifer


SHOPPAT!

idag var jag i stan, köpte bara justin bieber saker och en plombok! ( inte häst men a) iallafall så red jag tina idag, ett väldigt lätt pass eftersom hon är igång just nu! såhär brukar jag lägga upp passen:
dressyr
framskrittning 10 min sedan trava fram och galloppera på halv lång tygel! sedan en skritt paus på 2 min. sen kommer själva huvud passet att jag ställer böjer och gör mycket volter / serpentiner! tina fungerar super på det! efter en stund travar jag av och skrittar av i 20 min!
markarbete:
först skrittar jag fram i 10 min sedan trava & gallopera fram på lång tygel. Sen börja på markarbetet och jobba både i böjt spår över bommar till rakt och även upp höjda bommar så dom får ta i lite mer! sen lite studs / sockerbitar i alla gångarter! sen trava av och skritta av i 20 min.

Hoppning:
först skritta fram i 10min och trava & galloppera fram på lång tygel! sen så bärmer vi upp med tränaren och sen hoppa lite lägre och sedan högre! har liksom inte just mina tankar här utan det är emmas. tina har ett så himla humör svängningar förutum på tävling då är det JAG ÄR BÄST! hoppas ni gillade det.

5 & Tina

5 saker du inte visste om Tina:
1. hon är väldigt stark!
2. hon kan puss
3. hon gör allt för sin ryttare.
4. hon är inte så bra på sidvärtsrörelser
5. hon dricker väldigt mycket!


FRÅGESTUND

frågestund! fråga vad du vill om emma eller jennifer!
kram emma & jennifer :)

Dagens ridpass

Är hemma från stallet nu och jag red upp till Bulycke och red i ridhuset igen. Next var jättefin idag igen, lite envis i början men sen gick han klockrent! Lindade idag också för en gång skull. Brukar aldrig orka linda annars, men nu ska jag bli bättre på de. ;) Hållde på med skänkelvikningar och sånt idag igen, och sen avslutade jag ute på slingan, han tyckte det var superkul haha ;D Just nu sitter jag här och dricker varm  oboy och äter Ben & Jerry's glass :D

Jag & Next förra vintern :)

Kram Jennifer


5 saker ni inte visste om Next

1. Han har varit med på ponnysanning.com 2 gånger för att jag har skickat in haha? :D
2. Han har ett ärr på benet för att när han var liten hoppade han över ett elstängsel och fastnade för att han inte ville vara ensam i hagen?
3. Han har ett litet jack i underläppen som han har haft sen han var liten?
4. Älskar när man rider barbacka på honom?
5. Tycker det är skitkul att bli longerad för då kan man bocka hur mycket som helst haha? ;D


Min gulle i somras<3

Kram Jennifer


Snart stallet

Sitter just nu och äter frukost och efter det drar jag till stallet. :) Tänkte rida upp till Bulycke idag igen med Next men ska nog rida ute på slingorna och sånt då. ;)

Next i höstas<3

Kram Jennifer


RÅTTAN

Är påväg till klara som jag ska sova hos, en riktig Justin bieber kväll blir det! Kommer bli mkt tårar. I vilket fall så idag vilade Tina och borstade å gosade med henne! Imon blir det långdag i stallet!

Vad får era hästar för mat i kraft ? Kram Emma


Dagens ridpass

Idag red jag upp till Bulycke och red i ridhuset med Next! Jäklar vad fin han va alltså! :O Gick superbra och är så nöjd med min prins. Gjorde skänkelvikningar, framdelsvändninar, bogen in och lite sånt! Han var superfin, självklart blev det en och en annan bockning men det var bara kul. :) Mamma fotade lite så det lär komma upp lite bilder ikväll eller imorgon ;D
Är det något speciellt ni vill läsa om så är det bara att kommentera! :D

Lycka<3

Kram Jennifer


DEL 1 provridning TINA

allt började med att jag kollade runt på annonser på hastnet. Jag hade pappa brevid mig, vi skrollade ner och pappa pekade på just tina en svart häst med vit bläs. Jag fastnade inte först men tänkte varför inte provrida. vi väntade i någon dag innnan vi ringde och pappa och förra ägarens pappa pratade i tefefon. Det var flera som skulle provrida den dan och vi hade turen och fick först endå! så en dag senare rullade bilen mot helsingborg! när vi kom fram så hälsade vi och ägaren visade tina, jag kände mig LITEN! hon var så himla fin, jag var nära på att få solsting av henne haha! just då kände jag att nu har jag hittat rätt häst och jag kommer komma långt! vi borstade tina och hon var glänsande ren. tina är väldigt rädd om sina öron. vi satte på sadeln och tränsade! ägaren red först som var otroligt duktig jag tänkte det att detta kommer aldrig gå. jag var NERVÖS! men ägaren var riktigt duktig så hon förklarade själv att hon hatade provridningar, då började jag lugna mig lite. hon värmde upp tina och hoppade några språng. sen var det min tur. jag fick ha hjälp upp för att kunna komma upp, det behöver jag fortsfarande.. haha. Jag skrittade och kände på henne. ägarna var super duktiga och hjälpte mig hur jag skulle göra! sen skulle vi hoppa och tina tog vääärldens språng haha! jag var nära på att flyga av men kravlade mig upp igen och hoppade hindret igen och denna gången fattade jag hur jag skulle göra! jag travade sedan av henne och vi skrittade ut. förra ägaren har jag en himla bra relation meed! hon är så duktig och finns alltid där ifall jag behöver fråga! du är så himla duktig ska du veta o, du läser detta! del 2 ommer när jag fick hem henne! :D

TINAS AL'A SPECIALA

Tinas starka sida är mat, hoppning hihi! Nej men hon älskar mat så det är inte sant! Hon gör vad som helst för ett höstrå. Finns ingen goare än Tina!

Hennes svaga sida är blåst och skänkelvikningar/sluta&öppna!

Ibland delar hon med sig av sin mat och andra gånger är det rör det inte!!


BILDBOMB

Här har ni en bildbomb från min och Tinas tid!


Next bildbomb

För att lära känna mig & Next lite mer och veta vad vi brukar göra och sånt så får ni nu en liten bildbomb ;)












Det var lite ifrån mig & Next :))

Kram Jennifer


vintervila

hej! Tina har just nu vinter vila tills på fredag!  såhär ser hennes schema ut för några dagar frammåt:
torsdag: vila, gå i en timme!
fredag: vila, gå i en halvtimme+ släppa henne i paddocken.
lördag: skritta och trava
söndag: skritta , trava.
måndag: alla gångarter!
tisdag: skritta och trava, jogga av lite!
onsdag: markarbete i skritt och trav!
torsdag: trimma i 45 min+ alla gångarter
fredag: rida ut, alla gångarter.
lördag: bommar i alla gångarter
söndag skritta

har era hästar någon vinter vila? och ni som inte har egen häst , skulle ni ha vintervila på era hästar?
eller har era hästar sommarvila?


ridit & longerat galen häst

Nu är jag hemma från stallet. :) Red Next en stund i på slingan, gud vad pigg han va! :O Red ju han väldigt lugnt igår så han hade ganska mycket överskottenergi. ;) När vi skulle galoppera på slingan så lät jag han springa hur fort han ville och jäklar vad han bockade då alltså. ^^ Sen longerade jag han lite i paddocken också och då blev det självklart ännu mer bockningar & stegringar och sånt kul haha ;D Imorgon funderar jag på att rida upp till ridhuset och hårdträna lite, men får se vad det blir för väder.

Jag & Next i somras.<3

Kram Jennifer


hej och välkommen!

hej och välkommen till min (emma) och jennifers blogg!
jag heter Emma och min ponny heter Attyrory tina! Jag är 13 år gammal och fyller år den 9 juli 1998. innnan jag fick häst red jag på ridskolan som heter bulycke ryttarförening och där står jag idag med min häst! jag är en hoppryttare som älskar hästar, mitt mål är sm! jag är pratglad och är ett Justin Bieber fan! jag tävlar för bulycke och tävlar lb-la, jag är med i div 2-1 laget och har varit felri alla gånger! årets mål i december är att kvala till msv.

Min ponny heter Attyrory tina och är en hopponny som jag nu har ägt i ett halvår! hon är 9 år och har tävlat upp til msvb, hon har mycket fin kapacitet! tina kallas råttan, är en BUSIG häst. hon äter vad som helst hela tiden! tina är en maxad dponny och har stooooooooooora gångarter.
kram Emma , om ni har några frågor så kommentera gärna!

Jennifer Enström

Hejhej, tänkte berätta lite om mig själv om min häst Next som ni kommer att få följa här i bloggen genom tävlingar, träningar, uteritter och allt möjligt skoj! Börjar med att berätta om mig själv ;)

Jag heter då Jennifer som ni nog har förstått är 14 snart 15, alltså är jag född 1997. Jag har ridit i ungefär 6-7 år. Innan jag fick min älskade Next så har jag haft en del sköthästar och sånt. Jag bor i Göteborg, bästa staden enligt mig ;D Ifall jag inte räknar med ridningen så älskar jag att shoppa, vara med kompisar och massa mer skoj! Om ni vill veta något mer om mig får ni fråga så svara jag.

<

Next:
Next är ett Svenskt halvblod på 16 år. Han är då alltså född 1995. ;) Han är en tävlingshäst och har tävlat upp till MSV B i både dressyr och hoppning! Men jag och Next satsar på hoppningen tillsammans och nu till våren ska vi även börja tävla. Next har jag haft sen i December 2010 alltså har jag haft han i över 1 år. Vi har gjort massor av framsteg tillsammans. När jag fick han vågade jag knappt hoppa med han för att han var så glad och bockade så mycket medans nu så är jag inte rädd för något när jag sitter på hans rygg. Vi bara kör på helt enkelt. Next är alltid pigg och glad, han visar ganska tydligt när han tycker något är tråkigt men försöker alltid att göra sitt bästa. :)<3 Undrar ni något mer om Next är det också bara att fråga. ;)
Enda gången vi backar är när vi tar sats ! <3

Min underbara älskade Next<3

Kram Jennifer


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0